Algemene voorwaarden

Reserveringsduur

Tafels zijn twee uur beschikbaar, waarna ze opnieuw worden gereserveerd. Mocht u langer dan twee uur aan tafel willen blijven, neem dan contact met ons op. Voor tafels die om 13.30 uur of later, of 20.00 uur of later zijn gereserveerd, wordt uw tafel niet opnieuw gereserveerd en hoeft u de tafel niet voor een langere periode aan te vragen.

We vragen respectvol dat u klaar bent om te gaan zitten op het moment van uw reservering om het best mogelijke serviceniveau aan al onze gasten te garanderen. Als u te laat komt, verzoeken wij u vriendelijk om ons zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte te stellen.

Tafeltoewijzing

Vanwege het grote aantal verzoeken kunnen we helaas geen tafels bij het raam of specifieke ruimtes garanderen bij het maken van reserveringen, maar we zullen ons best doen om aan uw verzoeken te voldoen. Uw begrip wordt gewaardeerd.

Als gids, als u ervoor kiest om vroeg te dineren en om 20.15 uur of later uw tafel te verlaten, of een tafel te reserveren vanaf 20.30 uur, is de kans groter dat we u een tafel bij het raam / een specifiek gedeelte van het restaurant kunnen aanbieden. We kunnen deze beschikbaarheid echter niet altijd garanderen vanwege andere boekingen en tafelconfiguraties.

Golden Tulip